Personvernerklæring

  1. (Oppdatert den 11 april 2017)

  2. VENNLIGST LES GJENNEOM DENNE ERKLÆRINGEN FØR DU BENYTTER VÅR HJEMMESIDE ELLER ANNEN TJENESTE SOM TILBYS AV Sales Joe

    Sales Joe er lisensiert og gjøres tilgjengelig av Creditsafe Norway AS (”Creditsafe”, ”Vi”, ”Vår” eller ”Oss”). Creditsafe er opptatt av å beskytte kundenes identitet og ivareta deres rettigheter mht. personvern. I de tilfeller vi ber deg om å levere informasjon til oss der du er identifiserbar, (enten via bruk av vår hjemmeside, www.salesjoe.com/no/ ”vår Hjemmeside” eller  Sales Joe-applikasjonen https://app.salesjoe.comvår App”), kan du være trygg på at informasjonen kun blir brukt i henhold til denne personvernerklæringen. Ved å besøke vår Hjemmeside eller benytte vår App, aksepterer og samtykker du til de brukerregler som beskrives i denne personvernerklæringen.

    Personvernerklæringen beskriver Creditsafes innhenting og bruk av personopplysninger fra vår Hjemmeside eller App. Den tar for seg behandling av informasjonen våre brukere gir direkte eller indirekte til Creditsafe. Erklæringen bør leses sammen med Creditsafes vilkår for bruk av vår Hjemmeside og/eller vår App.

    Dataansvarlig, i henhold til personopplysningsloven, er Creditsafe Norway AS, 914328888, Torvveien 12, 1383 Asker.

     

  3. 1. INFORMASJON VI KAN INNHENTE FRA DEG

    Vi kan komme til å samle inn følgende informasjon:

    Informasjon du gir oss

    • Vi mottar informasjon når du fyller ut et skjema på vår Hjemmeside eller i vår App, eller gir informasjon på siden for dine kontoinnstillinger. Det samme gjelder informasjon du gir når du registrerer deg for bruk av vår Hjemmeside eller vår App, abonnerer på eller etterspør tjenester, oppdaterer dine kontoinnstillinger eller rapporterer problemer med vår Hjemmeside eller vår App. Informasjonen du gir oss kan inkludere ditt navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer, økonomisk informasjon, fødselsdato, lokasjon og informasjon om profiler du har laget i applikasjoner hos tredje part.
    • Vi kan registrere all din kommunikasjon med oss, inkludert informasjon du gir oss når du rapporterer problemer med vår Hjemmeside eller App.

     

    Informasjon vi samler inn om deg

    • Detaljer om transaksjoner du utfører på vår Hjemmeside og i vår App, og levering av de tjenestene som er bestilt.
    • Detaljer om ditt besøk på vår Hjemmeside og App, blant annet; trafikkdata, lokasjonsdata, weblogger og annen data om kommunikasjon, uansett om det er nødvendig for våre interne faktureringsrutiner eller for andre formål, samt de ressurser du har tilgang til.
    • Vi kan i fremtiden ta i bruk flere verktøy for å synkronisere våre tjenester. Vi kan også utvikle flere funksjoner som tillater brukere å benytte sin konto sammen med tjenester fra tredje part.

     

  4. 2. IP-ADRESSER

    Vi kan komme til å samle inn informasjon om din datamaskin, inkludert informasjon om IP-adresse, operativsystem, innlogging, browser, tidssoneinnstillinger, browser plug-in og versjon for systemadministrasjon, komplett URL-historikk til, via og fra vår Hjemmeside eller App, produktene som kikkes på eller søkes etter, svartid på sider, feil ved nedlasting, besøkslengde på visse sider, handlinger på siden (som for eksempel scrolling, klikk og mouse-overs) samt metoder som benyttes for å forlate siden.

     

  5. 3. HVA VI GJØR MED INFORMASJONEN VI SAMLER INN

    For å forbedre våre tjenester til deg og vår forståelse av dine behov og forventninger gjeldende service, trenger vi særskilt informasjon fra deg.

    Informasjon du gir oss. Vi vil benytte denne informasjonen:

    • til intern registerføring;
    • til å utføre de forpliktelser vi har overfor deg, utformet i vår avtale, når du benytter vår Hjemmeside eller vår App;
    • til å gi deg informasjon om endringer i våre tjenester; og
    • til å sørge for at innholdet på vår Hjemmeside og App presenteres på den mest effektive måten for deg og din datamaskin.

     

    Informasjon vi samler inn om deg. Vi vil benytte denne informasjonen:

    • til å administrere vår Hjemmeside og App, samt til den operative virksomheten, inkludert feilsøking, dataanalyse, testing, utvikling, samt til statistikk og kartlegging;
    • til å la deg benytte interaktive funksjoner i vår tjeneste;
    • som en del av vår streben etter å tilby en trygg og sikker Hjemmeside og App for våre kunder;
    • til å forbedre våre produkter og tjenester; og
    • med formål å vurdere din kredittverdighet som en del av våre produkter og tjenester.

     

    Vi kan i perioder komme til å gi deg informasjon om produkter eller tjenester som vi tror kan interessere deg. Dersom du allerede er kunde, kan vi komme til å kontakte deg via e-post med informasjon om produkter eller tjenester liknende de du tidligere har kjøpt av oss. Dersom du er ny kunde og ikke tidligere har hatt et abonnement, kommer vi til å kontakte deg elektronisk kun dersom du har gitt ditt samtykke.

     

  6. 4. LAGRING AV INFORMASJON OG SIKKERHET

    Informasjon vi samler inn fra deg kan komme til å bli overført og lagret utenfor Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (”EØS”). Informasjonen kan også bli behandlet av personale som arbeider utenfor EØS, og som enten jobber for oss eller noen av våre leverandører. Slikt personale kan blant annet være involvert i å utføre din ordre, behandle informasjon om dine betalinger eller jobbe med support av våre tjenester. Ved å sende dine personopplysninger, samtykker du til slik overføring, lagring og behandling. Creditsafe kommer til å utføre nødvendige tiltak for å sørge for at informasjon om deg behandles på en trygg måte i henhold til denne personvernerklæringen.

    For å beskytte den informasjonen du gir oss, foretas egnede sikkerhetstiltak. Informasjonen lagres på sikre servere.  Det er dog alltid en risiko når overføring av informasjon skjer over Internett. Til tross for et høyt sikkerhetsnivå, og selv om vi gjør nødvendige tiltak, kan vi ikke garantere sikkerheten til den informasjonen som overføres til vår Hjemmeside eller vår App. All overføring av informasjon skjer på egen risiko.

    Dersom du har fått tildelt eller valgt et passord som gir deg tilgang til hele eller deler av vår Hjemmeside eller vår App, er du ansvarlig for å holde passordet hemmelig og ikke dele det med noen.

     

  7. 5. HVORDAN VI BENYTTER COOKIES

    Cookies er små filer som lagres på din datamaskin. De benyttes av websider for å opprettholde dine preferanser, identifisere sessions, lagre produkter i handlekurven og lagre status for verifisering. Disse filene kan ikke skade din datamaskin, men potensielt sett kan de benyttes for å spore noe aktivitet i din nettleser, og kan – via hackere, utlevere personopplysninger.

    For å forstå brukernes aktivitet på vår Hjemmeside og App, benytter vi Google Analytics. Via dette verktøyet kan vi få informasjon om antall besøkere på vår Hjemmeside, hvilke sider de besøker og om de kom fra en annen side (tredjepart).  

    Disse cookiene anvendes for å samle informasjon om hvordan brukere benytter vår nettside. Vi benytter informasjonen til å utarbeide rapporter og forbedre nettsiden. Cookiene samler informasjon på en anonym måte, inkludert antall besøkere på nettsiden, hvor besøkerne kommer fra og hvilke sider de besøkte.

    Annonser fra tredjepart og analyse-cookies kan bli brukt for å skreddersy annonser når du besøker andre websider.

    I tillegg til cookies, benytter vår App en lokal lagringsplass for å lagre liknende data. Lokal lagring er en type lagring med liknende funksjonalitet som cookies, men innholdet sendes ikke over Internett.

     

  8. 6. DINE RETTIGHETER

    Du har rett til å be oss om å ikke behandle dine personopplysninger for bruk i markedsføring. Vanligvis vil vi informere deg (før vi samler inn data) om vi har til hensikt å benytte din informasjon til slike formål, eller om vi har til hensikt å gi ut din informasjon til en tredjepart for slike formål. For å benytte deg av retten til å forhindre slik behandling av data, ta kontakt med oss på adressen som er oppgitt nedenfor.

    Vår hjemmeside kan inneholde linker til andre websider som kan være interessant for deg. Mange foretaksprofiler inneholder linker til foretakets webside. Når du har benyttet deg av disse linkene til å forlate vår Hjemmeside, bør du notere at vi ikke har kontroll over andre websider. Vi kan derfor ikke ta ansvar for sikkerheten eller for den informasjonen du gir mens du besøker slike websider eller websider som ikke omfattes av denne personvernerklæringen. Du bør derfor utvise forsiktighet og lese gjennom den personvernerklæringen som gjelder for den aktuelle websiden.

     

  9. 7. OFFENTLIGGJØRING AV DIN INFORMASJON

    Vi kan komme til å utlevere personlig informasjon om deg til annen part i vårt konsern, det vil si datter- eller søsterselskap, holdingselskap og annet konsernselskap, i henhold til definisjon i §1-3 og § 1-4 lov om aksjeselskaper (aksjeloven).

    Vi kan komme til å dele din informasjon med utvalgt tredjepart, inkludert:

    • forretningspartnere, leverandører og underleverandører, for å kunne oppfylle forpliktelser i henhold til avtaler inngått med dem eller dere;
    • webanalyse-leverandører og søkemotorer som hjelper oss forbedre og optimalisere vår Hjemmeside og App.

     

    Vi kan komme til å utlevere personlig informasjon om deg til tredjepart:

    • i de tilfellene vi skal selge eller kjøpe virksomheter/verdier og må utlevere dine personopplysninger til en potensiell selger eller kjøper av en slik virksomhet/verdi;
    • om Creditsafe eller en vesentlig del av Creditsafes verdier erverves av tredjepart, og personopplysninger om kunder er en av de verdier som overføres;
    • om vi er pliktige til å avsløre eller dele dine personopplysninger for å følge loven, eller for å opprettholde eller oppfylle våre vilkår og andre avtaler; eller for å beskytte Creditsafes, våre kunders eller andres rettigheter, eiendom eller sikkerhet. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre foretak og organisasjoner med formål å forhindre bedrageri og redusere kredittrisiko;
    • etter ditt samtykke

     

  10. 8. TILGANG TIL INFORMASJON

    Du har rett til å begrense innsamlingen eller bruken av din personlige informasjon.  Dersom du ikke ønsker å bli kontaktet av Creditsafe via våre regelmessig utsendte nyhetsbrev, klikker du på ”Meld meg av ”-linken i e-posten.

    Du har rett til å begjære detaljert informasjon om den personlige informasjonen vi har om deg. Dersom du ønsker en kopi av informasjonen vi har om deg, skriv til Group Security Manager. Adressen finner du under.

    Vi arbeider kontinuerlig for å sørge for at innholdet på vår Hjemmeside og App er oppdatert og korrekt. Ettersom innholdet kommer fra en rekke ulike kilder (inkludert informasjon fra deg), kan vi ikke godkjenne, støtte, representere eller garantere deres fullstendighet, sannferdighet, korrekthet eller pålitelighet. Dersom du oppdager feilaktigheter på vår Hjemmeside eller i vår App (særlig slikt som angår deg eller andre individer), vennligst gi oss beskjed, så gjør vi nødvendige tiltak for å undersøke saken og, der det passer seg og er mulig, rette opp i feilaktig informasjon. Ved å benytte vår Hjemmeside eller App, er du innforstått med at du kan komme til å ta del av informasjon som er feilaktig eller misvisende. Vi kan ikke holdes ansvarlig (dersom det ikke er lovbefalt) på noen måte for det tilgjengelige innholdet, eller for tap eller skade av noe slag som du har pådratt deg som et resultat av at du går inn på vår Hjemmeside eller vår App.

     

  11. 9. ENDRING AV PERSONVERNERKLÆRINGEN

    Creditsafe har rett til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen ved å oppdatere denne siden. Vi ber deg derfor om å lese gjennom personvernerklæringen med jevne mellomrom for å forsikre deg om at du aksepterer eventuelle endringer.  

     

  12. 10. KLAGER ELLER SPØRSMÅL

    Vi tar innsamling og behandling av personopplysninger på stort alvor, og oppmuntrer personer og/eller organisasjoner å gjøre oss oppmerksomme på alle aspekter av vår virksomhet som anses være urettferdige, misvisende, eller upassende på noen måte. Formålet med personvernerklæringen er å gi klarhet i og sørge for at nøkkelaktivitetene i vår virksomhet er tydelige og forstått. Den dekker ikke alle aspekter når det gjelder vår bruk av personopplysninger, men du kan når som helst begjære ytterligere informasjon dersom du skulle ønske det.  

    For eventuelle klager eller ønske om ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt med oss på support.no@salesjoe.com.

     

  13. 11. KONTAKT

    Vi tar gjerne imot spørsmål, kommentarer og ønskemål gjeldende denne personvernerklæringen. De adresseres til: 

    Creditsafe Norway AS
    c/o Creditsafe i Sverige AB
    Box 320
    401 25 Göteborg
    Sverige

     

Top